Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Kijk alvast hiernaast naar het stappenplan. Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.

Introductiefilm van ons haarinstituut

Stappenplan

Stap 1

Tijdens de eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. Voor u is het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we de keuze qua stijl, type, kleur en model.
U kunt hier een lijst bekijken met de vergoedingen per verzekeraar.

Stap 2

Naar aanleiding van dit eerste gesprek stelt het Haarinstituut voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen.

Tips

Neem indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing.
Confectiehaarwerk:
Wilt u een compleet haarwerk, dan is de levertijd doorgaans slechts twee à drie dagen!
Confectiehaarwerk:
Wilt u een compleet haarwerk, dan is de levertijd doorgaans slechts twee à drie dagen!
Reserveren:
Afhankelijk van uw situatie kunt u een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3

Zodra uw haarwerk binnen is, wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt. Dan wordt het op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed, dan wordt het bevestigd. (Heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan.)
Hierna volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tijdens en na dit proces laat Ria Dierking u zien hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden. Dit duurt ongeveer twee uur.

Stap 4

U bent klaar en vertrekt, uitstekend gekapt, mét een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Meestal is dat na vier tot vijf weken, afhankelijk van de bevestiging en van hoe snel het nog aanwezige haar groeit. Dan wordt uw haarwerk verwisseld, gereinigd en zo nodig wordt uw eigen kapsel gekapt. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

Stap 5

Heeft u een tijdelijk haarprobleem? In dat geval biedt Haarinstituut Ria Dierking altijd na-service. U blijft er goed verzorgd uitzien!